Tuesday, June 25, 2013

Details Candy Buffet Nyer ....


Ramai yg tanya ...package ni camne ni Ayien...Yg ni berapa..ada apa?? Byk mana??

Oh man... mak eksited nok.... I jawab dgn jujur tawaduknya... bila dh byk yg tanya lagi....

ok...ok..sabar mak2 ..sabar Mommies out there....


Ni details nya yer.... Hopefully details package ni boleh menerangkan semua sekali ok.... Semua mmg dh include sebijik kek bizday... nk ombre kek boleh...nak rainbow kek boleh...nak kek sunshine like a diamond ...** tu tk buat lagi.... soon kot** Yg edible mcm minnie mouse tu pun ada...no worries tapi ada additional cost la kan...sbb yg tu ongkosnya mahal... so.. kalau nk sila bgtau...


Mana nk dpt pakej camni ...kek jer pun selalu seketul RM150... yg fancy2 ada pororo la..mickey mouse la..ultraman laa... 1 kilogram jek kot...

yg ni segala atuk nenek decoration..kek...candy...keropok... 


kalau nk sila calling2 i yer.. mood nk berbisness tetiba dtg balik

**haruskah aku ke China lagi??? cu suggest...cu suggest..apa yg korang nak aku bwk dari sana???

Candy Package


500 g Assorted Candies

500 g Marshmallow

1000 g Jelly Gummy

1000 g Jelly Beans

250 g Crackers

1000 g Milk Chocolates

100 pc Jelly pudding

1000 g Love Letters / Wafers

  (50 - 80 pax)

 RM 350
**Bunting additional RM80




Sweets Package


1000 g Love Letters / Wafers

1000 g Milk Chocolate

500 g Marshmallow

1000 g Jelly Beans

100 pc Jelly pudding

50 pcs Spiral Lollypop

500 g Crackers

100 pc Apam Polkadot

25 pcs Vanila Cupcakes

60 pcs mini Pavlova with fresh fruits 

1 Tray of Carrot cake with cream cheese
 (100 - 150 pax)

 RM 450




Wedding Heavenly Candy


1000 g Assorted Candies

200 pcs Jelly pudding

2000 g Jelly Gummy

2000 g Jelly Beans

500 g Crackers

1000 g Marshmallow

2000 g Milk Chocolates

200 pcs Polka Dot Apam

1000 g Love Letters / Wafers

25 pcs Chocolate / Vanilla cupcakes

1 Tray Moist Chocolate cake

 (250 - 300 pax)

 RM 700


4 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete