Tuesday, June 25, 2013

Candy Buffet In The House

Hai BJC's follower

Lama dh tak bersiaran kat sini... Takde benda nk di businesskan... Org asyik2 call... tepon i...


"hello...swimming suit kaler pink tu ada lagi tak???"

"hello... kasut crocs yg wedges tu ada lagi tak??"
"hai awak...kita baca blog awak...  awak jual lagi tak baju baby yg ni..."

Nan ado lagi okey...business ku dh ke laut... malaihhhh.. kojer bertimbun lately ni


Tapi demi kwn2 yg rajin berbusiness... Ai ok jek ...memberi sokongan 800%...ahaks... 


Ok utk Mommy2 di luar sana..sapa yg interested nak buat bizday party utk anak2 terchenta.. nk buat open house yg grand skit dari biasa...bolehla yer contact i yg jd agent kepada kwnku ini... sgt murah n berbaloi2




























Segala candy mandy...coklat air terjun...melompat2.. ahahaha.. ada ..ko bgtau ajerrrr.. gula2 kumbang...binatang2.. marshmellow... kopok2.. kek ombre..rainbow..segala tok nenek desserts pun ada....
kalau nk exotic skit..nk durian crepe... pun boleh * sbb yg tu aku yg buat hehehehe*

Okla.. sila la jamu mata anda semua dgn latest consignment business aku ...**boleh kira ke???**


any further inquiries...nak discount..nak special request..sila call

Ayien - 0133941302

1 comment: