Friday, September 4, 2009

First of all...we are back...lama dah bertapa dgn stok2 yg tak berganjak2
secondly...selamat berpuasa to all Crocs Lover
Thirdly...now Crocs you can find it everywhere..
Everybody are selling crocs... kat pasar Ramadhan berlonggok2
hehehe...pilihan semua di tgn anda...
bagi kami...kami skrg berani mengatakan...most of our Crocs majority skrg 100% ori
minority plak..wth small defect....
still in a very good condition but at cheaper price !!! Of Course

Kami tk jual kasut Ori yg hanya janjikan 100% ori tapi hanya ada 8 psg jek....Hehehehe
mcm tk nk berniaga plak!!!stok kami byk berkotak2 sbb kami juga distributor
Kami juga tak janjikan gambar2 yg kami copy dari Crocs.com as referrence pada semua customer kami...kami letak semua gambar2 kasut yg original dlm stok kami...panas dr kemera

Kami juga menawarkan bag kain crocs... coming soon next week
actually tpulangla u all nk pki kasut ke nk pki bag kain crocs...
actually...supplier lain tu semua dah add harga bag dlm harga kasut...so jgnle tertipu
Kotak pun ada gak...tapi u all kena belila..supaya kasut2 u all nmpk lebih exclusive!!!
(tapi i still wonder what the purpose...kan u all nk pki kasut...bukan kotaknya...Opss!!! terlebih sudahhhh)

Additional info... kasut kami Insyallah..klu kami kata Ori100%
Jgnla risau...kat tapak dia Bouldercolorado ada ' (koma) kat sebelah dot.com tu...bukan .(titik)
But still...ada gak yg small defect diaorg terletak titik.. wat a big deal??? Boleh ke u all buktikan yg titik tu bukan 100% ori sedangkan ada gak yg imitation sebelah dot.com tu letak ' (koma)
U all semua pakai kasut...bukan titik kat tapak kasut kan???hehehehe..ada ke org yg tgk u all pki kasut crocs suruh u all tanggalkan kasut semata2 nk tgk titik in between dotcom tu
then they will say...ohhh!!! ni 100% Ori
Huh...Golek2 baca tips2 penjual kasut Crocs yg claim kasut mereka ori ...dan kasut yg org lain tk Ori...Aduhaiiiii...jgn la mcm tu desprate sekali...kalau bersaing..sama2 la berniaga cara sihat
But Don' t worry...kami ada kasut yg ada koma tu...yg mereka claim 100% Ori...

Satu lagi....pembetulan key...tk semua kasut Crocs di buat drpd crosslite...
kalau santa cruz, ace boat, ace golf mana pki crosslite ...dah sah2 dr denim, kain , n heavy material... kalau ace boat di rendam atas air... hanyut kot...bukan setakat terapung...
teori mana pakai ...kalau Crocs ori terapung...Crocs tipu tenggelam??? hehehe..lagila kelakau
sah2 yg imitation lagi material dia tipu... terapung gak beb!!!kelakau ..kelakau...agak2la tips u all letak tu

Paling best...just refer CROCS.COM
kalau u all rasa berbaloi beli...no harm u go n buy which ever category
asalkan u all rasa mampu...!!!
So,renung2kan...selamat beramal....
hik hik hik.....

Kat bawah ni gambar original k...tk de ciplak2 dr website Crocs.com
sabtu ahad ni we all bukak...
nk beli sila2 jemput dtg umah
0132527866/0133941302


Santa Cruz for men

Santa Cruz Tideline (really nice shoes....many sizes and colors to choose)











Rio (many size.....sure ramai yg mengidam kan...heheheheeh)












Patricia (4 color to choose)





























Malindi (many color to choose. Size W5-W8)














































Havana (2inch wedges)















Beach cub Max-4























Ace Golf and Boat(3 color available...brown,cream and black. Really comfort to wear...)



















Santa Cruz (selling fast...hurry limited size yg tinggal)



















Offroad




Olivia (old stock...selling cheap. New stock available next week)































Malindi Leapord Gold & Pink


















Handphone cover



































Cyprus (3 more color to come)



















Cleo (many color to choose)



















Captiva























Adara (many color to choose)



































Crocs bag - many color (bukan bag gi pasar tau....)






















Maryjane Disney - girl (limited stock....selling cheap)
















Maryjane Disney - girl (limited stock....selling cheap)

5 comments: