Tuesday, May 19, 2009

So sowi

Email gmail saya sudah penuh sgt2
tk tau camne nk mula baca yg mana satu...camnila...
order baru saya akan bukak next week
tapi sesapa yg dah htr order ayien akan masukkan dlm list baru pelan2
( nk baca pun dah sengal)

Next shipment ni Ayien alu2kan kepada yg self pick up
sbbnya ayien tk larat nk handle salah sizela...tukar kalerla...tukar size...huhuhuk...
sampai g keje pki kasut sebelah selipar sebelah...punyala celaru...huhuhuk....

yg nk gak shipment di buat melalui pos... size sila ukur in cm + pilih size tul2....
sbbnya size Olivia mmg kecik skit.....
kalau salah size...jgn salahkan saya lagi yea...huhuhuk
( tapi shipment sebelum ni mmg byk salah ayien sndr sbb masa tu tgh celaru pk anak kat hospitalla... kasutlaaa....makan pun tk betul)

So...next shipment ni...once order smpi jek...silala serbu rumah saya
kali ni saya pki system 1st come 1st serve

yg pos nyer...sila bg masa 2 minggu dr tariks stok smpi....
saya akan ketepikan kasut2 tu tapi akan di pos lambat 2 minggu dari tarikh smpi
( kena ambik masa tempoh bertenang dlm nk uruskan kasut2 ni)

kepada yg nk order ...nk tanya....sila call saya selepas kul 7 mlm
sbbnya tadi dah kena jelingan berkilat + petir dr boss
hp saya tanpa henti berdering......aduyaiiiiiiii

ok...itu jek!!!!

4 comments:

  1. ayien...agak2 kan jenis crocs ape lak kali nie...yg men tuh jenis aper erk..sbb membe2 hubby ramai yg nk ngorder....hihihihi

    ReplyDelete
  2. nk order ..dah try cal ayien 2 kali..ader lg ke stok nyer..kot ader nk alice girl light pink 2 sz28 or 29

    ReplyDelete
  3. ayien ako order kt cni bleh tak...

    crocs girl - size 4 - pepel
    crocs woman olivia - size 6 - ceklat@kelabu
    crocs woman malindi - size 7 - pepel


    pastu ade nak order crocs man, tp x dpt size lg dr hubby...nnti bg tau..

    ReplyDelete
  4. wei, baju anak aku blh sampai sblm jumaat tak??
    hehe

    ReplyDelete