Monday, December 7, 2009

New arrivals and year end sale

Assalamualaikum,

Kepada semua pengunjung setia Baby Jays Closet (BJC) mesti ramai tertanya2 kenapa blog BJC dah lama tak update. Maaf sgt2...bukan tak nak update cuma lately ni sibuk sikit. But our business actualy running mcm biasa...still buat postage....and entertain customer yg dtg ke rumah....
By the way ni BJC update latest stock yg kami ada. Maybe ada few design tak letak pasal limited size yg tinggal......
For your info BJC tengah buat year end sale to clear our 2009 stock. All stock include Crocs shoe & bag, Baby shirt and adult shirt and jeans (POLO RL, HACKETT, LAMARTINA, CK JEANS, ED HARDY). Below is our current stock available. BJC memberi diskaun up to 25% diskaun utk kasut kedua dan seterusnya. Jadi jgn lepas kan peluang ini.....sekali setahun ia datang....

Crocs design available :
1) Crocsband kids (new - various color)
2) Crocsband adults (new- red, pink, blue & black)
3) Santa cruz tideline (new)
4) Santa cuz Suade (new)
5) Santa tideline leather
6) Santa cruz canvas
7) Offroad
8) Beach real tree Max-4
9) Ace golf (black)
10) Malindi (all color in crocs.com except mango, sky blue, berry and turqoise)
11) Malindi leapord (pink & gold....really nice)
12) Olivia (black, violet, gold & red)
13) Captiva
14) Adara (limited unit.....)

All stock are 1st come/order 1st serve basis.
So apa tunggu lagi......
Untuk sebarang pertanyaan atau order please call BJC at 0132527866 or 0133941302.
Semua stock perlu dihabis kan untuk memberi ruang BJC membawa new model for 2010.
Kepada regular customer BJC some mistery gift waiting for you.......c u......

HAPPY SHOPPING!!!!!



























1 comment: