Monday, January 12, 2009

Baju branded murah2...silalah beli ekkkkk

Hai kawan2.....nak beli baju utk anak2 brand jenama
mahal????tapi duit dlm bank dah ciputttt jek
silalah beli dari butik tk seberapa butik ni
yang besh nya????

TAK YAH KLUAR DUIT MINYAK, TAK YAHA JLN KAKI NK PILIH,
TAKYAH PENAT2 NK G SATU BUTIK KE SATU BUTIK....
TAK YAH SIBUK2 NK COMPARE2....

CUMAAA!!!
TAK DPT PAPER BAG, TK DE RESIT...ADA RESIT PENGHANTARAN JEK..( boleh la ekkk)
okla tukan......

Jimat, murah, juling mata nk pilih....hik hik hik
sila2..pilih2...
ada GUESS, ZARA, BABY GAP, OSH KOSH, MAC KAY, BABY PHAT, ESPRIT, DLL

Selamat Bershopping

P/s: kos penghantaran utk bulan ni lebih dr 2 items is free of charge
tapi kalau takat nk kirim sehelai baju jek...silalah bayar RM5 sekali penghantaran....
next month..... penghantaran harga seperti biasa...kecuali hati aku baik
aku kasi discount lagi...okey???
CHECK IT OUT!!!!

13 comments:

  1. terrrrrrr sangat la best
    daku suka
    ko xder ym ker ha?

    ReplyDelete
  2. ayien! cantekkkknye dress zara tu..huhu romper pun cun ..jeans pun cun ..semua i nak tapi bulan ni bajet dah lari..sedihh2...eh tapi twit i nak booking dress zara tu dulu for 2 years old.buleh tak..haha..esok i transfer duit..

    ReplyDelete
  3. alaa...kita takde ym...huhuhuk...
    kalau kowang sms kita atau email jek boleh????sowi ekkk eija

    ReplyDelete
  4. sgt cute baju2 ni..
    tahniah ye ayien..g luck okey
    suke romper sekali ngan socks tu..
    sgt2 murah..

    ReplyDelete
  5. Thanx ye singgah blog.. chumel nyeeee.. rugi takde anak lagik.. but definitely akakn bookmark your blog.. twins ke?

    ReplyDelete
  6. Yup ...twins... selalu2la jenguk2 ekkk...
    kalau rajin forwardla blog ni kat kengkawan....

    ReplyDelete
  7. kak,sy xknal akak,akak pun xknal saye,tp mmg nk beli nihhhhhhhhhhh..bunyi cam byk je nak beli,cam tamak je hukhukhuk tggu yer!

    ReplyDelete
  8. i'm loving this! please post on more boy's attire as i only have a boy. post more boy's attire, i'll pick n choose then i'll borong if possible! hahaha!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Jom beli baju dgn harga borong. Dora, Barbie, Thomas, Sasame Street free DVD

    http://from-aussie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. mne nk tgk bju2 yg u jual eyh ?
    hihi ;))

    ReplyDelete
  12. jomler melawat blog saya menjual barangan baby
    http://qalfieyacollections.blogspot.com/

    ReplyDelete